Aanbieders

 knop inloggenAls u de duurzaamheidscan op meerdere scholen wilt inzetten, dan kunt u deze gebundeld bewaren in een eigen database met inlognaam en wachtwoord. In de gebruiksaanwijzing ziet u hoe dat werkt.knop bekijk de demo

De duurzaamheidscan maakt het mogelijk uw professionaliteit als aanbieder van educatief knop start_scanmateriaal rond duurzaamheid verbinden met de professionaliteit van docenten in het voortgezet onderwijs.Docenten zijn de dragende professionals in het voortgezet onderwijs. Steeds vaker zijn ze op zoek naar mogelijkheden om hun onderwijs te verrijken met open (vrij beschikbare) leermiddelen. Maar ze kunnen het aanbod niet zelf overzien.

Aanbieders van educatief materiaal rond duurzaamheid, zoals medewerkers van NME organisaties, zijn professionals die weten wat er knop gebruiksaanwijzingaan aanbod is op het gebied van duurzaamheid voor het voortgezet onderwijs.

Het doel van de Duurzaamheidscan is:

  • het in kaart brengen van de behoeften van docenten
  • de behoeften van de docent leidend laten zijn bij het een aanbod van educatief materiaal rond duurzaamheid.

Wilt u zien wat er mogelijk is?
Lees dan het verslag “Werken aan natuur, milieu en duurzaamheid in het VO“, het verslag van de pilot die Codename Future deed op 10 scholen.